Groapa din spatele cimitirului "Sfântul Constantin" rupe maşini

0
Publicat:
Ultima actualizare:
După topirea zăpezilor au ieşit la iveală gropile din asfalt
După topirea zăpezilor au ieşit la iveală gropile din asfalt

Şoseaua Naţională Veche este unul dintre drumurile din oraş pe care şoferii îl folosesc ca să poată scăpa de aglomeraţia de pe Şoseaua Buzăului.

Numai că dacă te hotărăşti să mergi pe acea stradă rişti să întâlneşti foarte multe căruţe, iar în singura curbă a drumului întâlneşti şi singura groapă.

Nu prea ai cum să ocoleşti acea groapă pentru că se întinde cam pe toată lăţimea şoselei.

Ea este accentuată şi de prezenţa unei şine de tren care este abandonată, iar dacă totuşi te încumeţi să o ocoleşti rişti să intri în coliziune cu un alt autovehicul care circulă din sens opus, pentru că vizibilitatea este foarte redusă în acea curbă.

"Noaptea este foarte riscant să treci pe acolo pentru că drumul nu este iluminat, iar pe acel drum trec foarte des căruţe care nu sunt semnalizate", ne-a declarat Viorel Burlacu, 34 ani, şofer.

Explicaţia autorităţilor

Viceprimarul Doiniţa Ciocan spune că aproximativ 70% dintre străzile secundare şi cele de cartier au fost deja plombate.

"Din cauza îmbătrânirii asfaltului, a circulaţiei intense, a fenomenului de îngheţ şi dezgheţ şi a folosirii materialului antiderapant, dar şi pentru că am folosit utilajele care au curăţat străzile de zăpadă au apărut gropile în asfalt. Întâi au fost acoperite gropile mari şi mijlocii, urmând ca în perioada următoare şi cele mici să fie plombate", a explicat viceprimarul Doiniţa Ciocan.

Arată-ne gropile!

Timp de zece zile „Adevărul de Seară" împreună cu Europa FM caută cele mai mari gropi din oraşul tău, iar la finalul campaniei va fi întocmit un top al primelor zece.

Trimite-ne pe adresa gropi@adevarul.ro cea mai periculoasă groapă pe care o vezi în oraşul tău.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite