UPDATE O femeie de 45 de ani din comuna Măraşu, salvată din nămeţi cu elicopterul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un elicopter al Ministerului de Interne a fost solicitat pentru a interveni în salvarea unei femei de 45 de ani care a făcut de curând un avort şi acum pierde foarte mult sânge. Femeia este din comuna brăileană Măraşu, iar nămeţii de zăpadă care s-au format în urma ninsorii şi viscolului au blocat toate căile de acces în localitate.

Elicopterul a plecat de la o bază din Tulcea, a preluat femeia şi o va aduce la Brăila. Elicopterul urmează să aterizeze pe stadionul municipal de unde femeia va fi preluată de o ambulanţă şi transportată la spital.

Ora 14.45: Pacienta transportată cu elicopterul MAI de la Măraşu a ajuns în siguranţă la Spitalul Judeţean unde va primi îngrijirile necesare. 

Tot din comuna Măraşu mai urmează să ajungă la spital o gravidă şi un bărbat.

Un echipaj al Ambulanţei a plecat către comuna Măraşu de unde urmează să aducă la spital un bărbat care şi-a tăiat un deget cu toporul. 

"La ora aceasta Ambulanţa se îndreaptă dinspre Măraşu spre Brăila cu o gravidă în luna a noua.  Bărbatul a fost dus la dispensarul din comună unde a primit primele îngrijiri urmând acum să fie adus cu ambulanţa la Brăila la Spitalul Judeţean", ne-a declarat Silviu Radu, managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Brăila.


Vom reveni

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite