Brăila:Festivalul “Flori de Toamnă” în Grădina Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Brăila:Festivalul “Flori de Toamnă” în Grădina Mare
Brăila:Festivalul “Flori de Toamnă” în Grădina Mare

Grădina Mare, care respiră a istorie istratiană graţie casei memoriale a scriitorului care se află aici, a poveste interbelică de amor, datorită chioşcului în care fanfare cântă “Valurile Dunării”, îmbracă straie florale începând de mâine.

Lume, lume veniţi cu mic cu mare în Grădina Publică să admiraţi cele mai frumoase flori ale sezonului. Acest week-end este dedicat celei de-a III-a ediţii a Festivalului “Flori de toamnă în Brăila” de la care nu poate lipsi niciun brăilean.

Aşadar, trebuie să mai ştiţi că pe lângă expoziţia florală cu vânzare, opt agenţi economici din sectorul de alimentaţie publică vor sta la dispoziţia dumneavoastră cu produse specifice toamnei: pastramă, mici, must, vin şi ţuică fiartă.
Din oră în oră, consumatorii vor fi răsplătiţi prin tragere la sorţi cu premii speciale.

Muzică pentru toate gusturile

Pentru sâmbătă şi duminică au fost pregătite nu mai puţin de 40 de surprize.
Sâmbătă, de la ora 11.00, Muzica Militară a Garnizoanei Brăila, sub bagheta dirijorului lt. col. Petrea Gogu va cânta şi încânta publicul brăilean cu un program special pregătit pentru festivalul florilor.

Manifestările continuă cu muzică populară, muzică uşoară şi dansuri, pregătite de elevi şi cursanţi ai Şcolii Populare de Arte “Vespasian Lungu”, Liceul de Artă “Hariclea Darclee”, Palatul Copiilor, Şcoala “Fanuş Neagu”, Şcoala “Sf. Andrei”, Grădiniţa “Sf Nicolae” şi Grădiniţa nr. 34. Momentele artistice se desfăşoară atât sâmbătă cât şi duminică în intervalul orar 11.00 - 15.00.

Un alt moment special pregătit brăilenilor este o demonstraţie culinară realizată de bucătari instruiţi în cadrul Şcolii Bella Italia.

Organizatorii evenimentului, Consiliului Judeţean şi Primăria Municipiului Brăila, promit brăilenilor o petrecere a toamnei aşa cum se cuvine.
Publicaţia noastră este partener media la această manifestare. 


 

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite