Brăila: Bărbat de 74 de ani accidentat pe trecerea de pietoni de la Gospodina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această după amiază, un brăilean de 74 de ani a fost accidentat pe trecerea de pietoni de la Gospodina. La 15.25 Daniel S., 74 de ani îşi conducea autoturismul personal pe Calea

În această după amiază, un brăilean de 74 de ani a fost accidentat pe trecerea de pietoni de la Gospodina. La 15.25 Daniel S., 74 de ani îşi conducea autoturismul personal pe Calea Călăraşilor, iar la intersecţia cu strada Industria Sârmei l-a surprins şi accidentat pe trecerea de pietoni pe Constantin Creţu, tot de 74 de ani.

Victima a juns la spital pentru îngrijiri medicale, iar şoferul a fost testat cu aparatul etilotest care a arătat că omul nu consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan. Poliţiştii i-au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

„Bărbatul prezenta traumatism cranio-cerebral acut închis, traumatism de braţ drept şi gambă dreaptă. Cel mai probabil va rămâne sub observaţie, internat peste noapte”, a precizat dr. Marian Baciu, purtătorul de cuvânt al Unităţii de Primiri Urgenţe Brăila.

Reamintim că pe trecerea de pietoni de la Gospodina au mai avut loc astfel de accidente, în zonă neexistând niciun semafor. Pe 14 octombrie un microbuz plin cu pasajeri a lovit mortal o bătrână care a vrut să treacă strada pe aceeaşi trecere de pietoni.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite