Gheorghe Bunea Stancu vrea să acorde bani suplimentari funcţionarilor publici din Consiliul Judeţean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu a precizat în cadrul şedinţei din această după amiază că se gândeşte să vină cu un proiect astfel încât salariile funcţionarilor publici din instituţia pe care o conduce să revină la valorile avute înainte de aplicarea legii salarizării unice.

Gheorghe Bunea Stancu a ţinut să precizeze la sfârşitul şedinţei CJ că va face un proiect de hotărâre prin care va încerca să majoreze cumva veniturile angajaţilor săi, afectate de legea salarizării unice.

„Mă gândesc să facem ceva pentru completarea salariilor funcţionarilor publici. Am avut şi avem discuţii privind acordarea unor sporuri pe care funcţionarii publici le-au câştigat în instanţă. Noi am vrut să le acordăm şi ne-am trezit cu cei de la Curtea de Conturi care au spus că nu trebuia să le dăm banii oamenilor. Mâine, poimâine, vor veni iar cei de la Curtea de Conturi şi vor contesta cine ştie ce spor acordat funcţionarilor publici", a punctat şeful CJ.

Acesta a susţinut că va cere o analiză şi o simulare astfel încât să vadă în ce mod şi cu ce costuri va putea realiza acest lucru, iar la următoarea şedinţă CJ se va lua în discuţie ideea şi se va decide dacă se merită sau nu.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite