Gerula este brăilean. Numele viteazului comanadant dac va fi purtat de un copil născut la domiciliu în comuna Stăncuţa.

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O maşină a Servicului Judeţean de Ambulanţă a ajuns cu greu astăzi la ora 4.00 în comuna Stăncuţa de unde a preluat mama şi copilul nou născut, perfect sănătos şi i-a transportat pe amândoi la Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie din municipiul Brăila.

Primarul comunei Nicu Turcu a declarat că familia a decis ca să boteze copilul cu numele Gerula care să le aducă aminte de viteaza căpetenie a Daciei dar şi de ziua cu ninsori în care s-a născut.

Şoferii de la Ambulanţă ne-au declarat că se circulă foarte greu mai ales noaptea din cauza ninsorii abundente. Fulgii de zăpadă, foarte deşi, fac ca lumina farurilor să se reflecte şi să se disperseze, astfel că vizibilitatea este de multe ori redusă la 2-3 metri. Acest lucru face ca maşinile să se deplaseze chiar şi cu numai 20-30 km /oră.

În cursul nopţii maşinile de la Servicul de Ambulanţă au mai avut de transportat la spital alte două gravide cărora le venise sorocul.

Pe toate drumurile din judeţ se circulă, în condiţii dificile de iarnă dar nu sunt blocaje.

Pe DN 22 Brăila-Râmnicu Sărat se circulă numai până la ieşirea din judeţ, mai departe, în judeţul Buzău nu se poate circula drumul fiind blocat de nămeţi.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite