Brăila: Gaşcă de cartier, luată la bani mărunţi de oamenii legii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Brăila: Gaşcă de cartier, luată la bani mărunţi de oamenii legii
Brăila: Gaşcă de cartier, luată la bani mărunţi de oamenii legii

Aseară, la orele 23.40, poliţişti de la Biroul Ordine Publică pentru Mediul Urban şi de la Poliţia de Frontieră, în timp ce executau serviciul de patrulare, la intersecţia străzii Brateş cu

Aseară, la orele 23.40, poliţişti de la Biroul Ordine Publică pentru Mediul Urban şi de la Poliţia de Frontieră, în timp ce executau serviciul de patrulare, la intersecţia străzii Brateş cu strada Mărului, au oprit pentru control un autoturism în care se aflau brăilenii Antonios Marcel D. De 25 de ani, Cătălin Marius T. de 20 de ani, Marius G. de 20 de ani şi Bogdan Alexandru D. de 18 ani.

Poliţiştii au găsit asupra lor şase arme albe, respectiv două săbii cu teacă având  lungimile de 72 cm şi 90 cm, un briceag de 22 cm, o bâtă din lemn cu lungimea de 72 cm, o bară metalică de 88 cm şi un baston electroşoc în lungime de 33 cm.

Suspecţii au fost conduşi la sediul Poliţiei unde li s-a întocmit dosar penal pentru port fără drept de armă albă, conform Legii 61/1991 (republicată), şi armele albe au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite