Gardianul „Bate tot” din Tichilești, la un pas de judecată/Află de aici ultimele noutăți

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Dănăilă, de 39 de ani, gardianul de la închisoarea din Tichileşti, care pe 6 august a lovit cinci persoane, plus un poliţist, va fi trimis în judecată. Incidentul a avut loc în noaptea de joi, 5 august, spre vineri, 6 august 2010, în comuna Tichilești.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila i-a prelungit mandatul iniţial de 20 de zile de arest preventiv, cu 15 zile, urmând să fie trimis în judecată.

Reamintim că Adrian Dănăilă a fost reţinut pentru ultraj la poliţist, după un scandal monstru făcut în comună.

Exclusiv: Un gardian de la puşcăria din Tichileşti a fost arestat după ce a provocat un scandal monstru şi a bătut crunt un poliţist

El a fost arestat pentru 20 de zile sub trei capete de acuzare: ultraj la polițist, tulburarea gravă a ordinii şi liniştii publice și vătămare corporală. A fost nevoie de două perechi de cătuşe pentru imobilizarea lui. Individul are peste o sută de kilograme şi a bătut tot ce a prins în cale.

UPDATE: Subofiţerul de penitenciar care s-a bătut cu poliţiştii intrase în concediu pentru creşterea copilului

Exclusiv: Parchetul a făcut recurs în cazul arestării gardianului care s-a bătut cu poliţiştii

Incidentul s-a petrecut în noaptea de joi spre vineri, în comuna Tichileşti, unde locuieşte gardianul. Din pricina alcoolului, acesta i-a înjurat, ameninţat cu moartea şi lovit pe doi agenţi de poliţie.

Astăzi se decide soarta gardianului arestat pentru ultraj

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite