Brăila:UPDATE - Un bărbat care a căzut ieri de pe o schelă a murit la Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Matei Gheorghe, bărbatul de 58 de ani care a căzut ieri după amiază de pe o schelă la Piaţa Mare a fost dus de urgenţă pentru investigaţii la Spitalul "Sf. Apostol Andrei" din Galaţi, dar a murit la scurt timp după ce a ajuns acolo Inspectoratul Teritorial de Muncă Brăila şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului şi măsurile care trebuie să fie

Matei Gheorghe de 58 de ani din Brăila a fost victima unui accident de muncă petrecut miercuri la ora 15.25 în zona sectorului de fructe din Piaţa Mare. Bărbatul a căzut de pe o schelă şi s-a lovit serios la cap.

A fost solicitat un echipaj al Ambulanţei care l-a preluat şi l-a dus pentru investigaţii la Spitalul Judeţean de Urgenţe Brăila. Deşi când a ajuns la spital bărbatul era conştient în timp ce era investigat a intrat în comă. Medicii brăileni au decis astfel să fie tranportat de urgenţă la Galaţi pentru investigaţii amănunţite.

În această dimineaţă însă, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă "Sf. Apostol Andrei" din Galaţi, dr. Nicolae Bacalbaşa a anunţat că brăileanul a decedat la scurt timp după ce a ajuns la Galaţi, la Neurochirurgie.

Inspectorii de muncă au început o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs tragicul eveniment. "Am început împreună cu Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila cercetări pentru a stabili cauzele producerii accidentului, modul în care acesta s-a produs. Oi să stabilim măsurile legale care trebuie luate în această situaţie. O să vedem şi raportul medico-legal ce va spune", a precizat directorul coordonator adjunct pe securitate şi sănătate în muncă al Inspectoratului Teritorial de Muncă, Alexandru Munteanu.

Brăila



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite