GALERIE FOTO: Târgul cadourilor de Moș Crăciun la Școala Ecaterina Teodoroiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copiii au cântat colinde
Copiii au cântat colinde

Expoziția cu vânzare intitulată "Dăruiește un zâmbet" a avut loc astăzi cu începere de la orele 13.00 la școala Ecaterina Teodoroiu. Acțiunea a fost organizată în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean și Primăria Municipiului Brăila.

Lucrările expuse au fost realizate de elevii școlii și au avut ca tematică magia sărbătorilor de iarnă. Cu banii strânși din vânzarea lor vor fi cumpărate cadouri pentru toți elevii.

Copiii au cântat colinde

CLICK pe poze pentru GALERIE FOTO

Acțiunea a fost pregătită cu sprijinul hipermarketului Carrefour care a oferit pachete cu dulciuri pentru copii și ornamente pentru împodobirea bradului. ”Am fost ajutați și cu o sponzorizare, hipermarketul Carrefour a fost partener în cadrul acțiunii și ne-a oferit 70 de cadouri pentru copii dar și ornamente și beteală pentru împodobirea pomului de Crăciun”, ne-a precizat Dorina Boldeanu, unul dintre coordonatorii acțiunii. La eveniment au fost prezente și oficialități locale, subprefectul Veronica Macri și viceprimarul Doiniția Ciocan.


"În preajma Crăciunului verbul a dărui este o mare cinste, mai ales atunci când copiii se gândesc să dăruiască prin munca lor", a declarat subprefectul Veronica Macri.

Exponatele confecționate de copii

CLICK pe poze pentru GALERIE FOTO


"Cred că aici se potrivește cel mai bine proverbul Omul sfințește locul și echipa de aici, cadre didactice și elevi, sfințesc acest loc și îl onorează", a spus viceprimarul Doinița Ciocan.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite