GALERIE FOTO: Șoferi, aveți grijă să nu vă rupeți mașinile în craterele din drumurile județului!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craterul din șosea și roata mașinii ”victimă”
Craterul din șosea și roata mașinii ”victimă”

Drumul Județean 211A pe porțiunea care leagă Bordei Verde de Viziru este o adevărată provocare pentru șoferii care trec pe acolo.

Dacă aveți de gând să vă aventurați pe această rută aveți mare grijă la gropile, mai bine zis craterele din șosea. Surprizele din asfalt se țin lanț după cum povestesc și localnicii din zonă. În fiecare zi, zeci de mașini, în special autoturisme, cad pradă acestor gropi, un adevărat pericol de moarte pentru participanții la trafic și pasagerii din mașinile lor.

A pățit-o de curând și un șofer din municipiu care aproape că era să rămână fără o roată de la mașină după ce a trecut prin groapa aflată pe DJ 211A imediat după ieșirea din Bordei Verde spre Viziru. De menționat că mașina rula cu o viteză legală de 80 km/h, iar la vederea gropii șoferul a frânat și a încercat pe cât posibil să ocolească groapa care este lată aproape cât șoseaua, intrând numai cu o roată în ea.


Vă imaginați ce pot păți cei care rulează cu viteze mai mari sau iau groapa cu ambele roți ca să nu mai vorbim de șoferii care au neșansa să circule noaptea pe acolo.

Groapa este lată aproape cât șoseaua și destul de adâncă

CLICK pe poze pentru GALERIE FOTO


"Nu este zi în care să nu fie oprite aici mașini pe dreapta. Groapa nu e semnalizată și mulți o pățesc", povestește un localnic din Bordei Verde.


Șoferii își caută dreptatea în instanță


Mulți dintre conducătorii auto se arată indignați de indolența Consiliului Județean și a Ministerului Dezvoltării, minister care ar trebui să aloce banii necesari refacerii covorului asfaltic. Mulți dintre ei vor să acționeze în instanță atât Ministerul cât și CJ-ul, de vreme ce ei au plătit toate taxele către stat, rovinieta, taxa de înmatriculare, asigurare obligatorie, în baza căreia nu pot repara mașina dacă o avariază într-o astfel de groapă, accize la benzină, mai mari decat costul real al benzinei.


"E criminal drumul acela. Am trecut acum ceva timp pe acolo și îi sfătuiesc pe toți șoferii să-l ocolească. Sunt multe gropi foarte adânci, în care îți poți avaria serios mașina, mai ales dacă circuli cu viteză și nu observi la timp groapa", ne-a spus Aurel Constantin, șofer.


DJ 211A Bordei Verde - Viziru, cu o distanță de 14,46 km a fost cuprins în martie anul acesta, alături de alte sectoate de drum județean, într-un proiect ce viza repararea acestor drumuri și care urma a fi finanțat prin Ministerul Dezvoltării. Deocamdată nu s-a reparat nimic, drumurile rămânând pline de gropi.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite