GALERIE FOTO: Omul care a învins moartea! Motopoliţistul Dobrilă vrea să urce din nou pe motor!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Georgian Dobrilă
Georgian Dobrilă

În vara anului trecut a fentat moartea. A fost grav rănit în timp ce urmărea maşina Mercedes în care se aflau Natalia Mateuţ şi Beniamin Ţânţaş. Motocicleta s-a făcut praf, iar el a suferit multiple leziuni: la cap, la coloană, la membre.

A avut însă puterea să meargă mai departe. Numai medicii străini l-au salvat. Acum este imobilizat într-un scaun cu rotile, însă se recuperează şi speră să aibă şansa de a reveni printre colegii şi chiar..."Să urc pe motocicletă! Nu mi-e frică de motocicletă şi chiar vreau să mă întorc pe acelaşi post", ne-a spus Georgian Dobrilă.

Georgian Dobrilă

De altfel, pentru salvarea sa, toată comunitatea s-a mobilizat şi a donat bani, începând cu poliţiştii şi motocicliştii, taximetriştii , dar şi oamenii simpli. "Au fost oameni care au donat şi câte 20 de lei. Le mulţumesc tuturor. Fără ei n-aş fi fost aici", a spus motopoliţistul.

Georgian Dobrilă

Când îl întrebi ce-şi mai aminteşte din tragedia pe care a trăit-o...Închide uşor ochii, ca şi cum ar căuta în memorie, dar...preferă să nu-şi amintească: "Colegii mi-au spus că am fost găsit la 12 metri de locul incidentului!".

Georgian Dobrilă

Ieri, el a fost prezent printre colegii săi şi le-a vorbit tinerilor: "Aveţi grijă când urcaţi pe motocicletă, pe scuter, purtaţi casca, echipaţi-vă coresspunzător. Eu, în timpul accidentului, dacă nu aveam casca eram mort", a spus el.

Georgian Dobrilă
Georgian Dobrilă
Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite