GALERIE FOTO: Motopoliţistul accidentat la Constanţa, la serviciu în scaun cu rotile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dobrilă la acţiunea poliţiştilor
Dobrilă la acţiunea poliţiştilor

Motopoliţistul brăilean Cristian Georgian Dobrilă, în vârstă de 30 de ani, accidentat în vara anului trecut, în Constanţa, în timp ce urmărea maşina în care se aflau beizadelele Natalia Mateuţ şi fiul miliardarului Ţânţaş, a venit la serviciu, în scaun cu rotile.

El a îmbrăcat din nou uniforma de agent, după un an de spitalizări şi tratamente elaborate, pentru a sta e vorbă cu liceenii care au vrut să viziteze sediul Poliţiei şi să prindă tainele meseriei.


Liceenii chiar au fost impresionaţi de povestea sa şi l-au admirat că s-a întorss la muncă în scaun cu rotile.
"Chiar m-a impresionat povestea lui, mă miră că s-a întors la muncă în situaţia lui", ne-a spus una dintre eleve.

ARHIVĂ
ARHIVĂ

Deşi îşi doreşte să urce din nou pe motocicletă, el nu poate preciza când va putea să-şi îndeplinească această dorinţă, fiind şi acum sub tratament.


"Culmea, nu mi-e frică de motocicletă şi chiar dacă mi s-a spus că voi avea temeri, abia aştept să urc din nou pe motocicletă", ne-a spus Georgian dobrilă.

ARHIVĂ

Întrebat când preconizează să facă acest lucru, agentul a replicat: "Când va vrea Dumnezeu".

Reamintim că agentul a suferit un accident rutier în timp ce urmărea bolidul beizadelelor Mateuţ şi Ţânţaş, care nu au oprit la semnalele luminoase şi acustice şi goneau cu viteză pe Drumul Mării.


Agentul a avut multiple fracture la coloană şi la cap, iar pentru recuperarea sa s-au mobilizat atât colegii săi, care au donat bani, dar şi oameni simpli impresionaţi de tragedia sa. El s-a tratat la Viena, dar şi în Israel, fiind în continuare sub supravegherea medicilor.
Reamintim că poliţistul brăilean Cristian Georgian Dobrilă a fost implicat într-un accident rutier ce s-a petrecut duminică seara în Constanţa, pe drumul naţional 22 C, undeva între Castelu şi Medgidia. Poliţistul, care era detaşat în zona litoralului pe timpul verii, s-a angajat în urmărirea Mercedesului condus de Beniamin Ţânţaş alături de Natalia Mateuţ, care a intrat într-o depăşire neregulamentară şi circula imprudent.

Acesta însă nu a reuşit să-i mai ajungă din urmă pentru că a pierdut controlul motocicletei într-o curbă extrem de periculoasă şi s-a izbit de un BMW, care venea pe contrasens. În urma accidentului poliţistul a suferit fracturi de coloană şi răni deosebit de grave pentru care a fost internat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa şi apoi transportat cu elicopterul la Spitalul Floreasca din Bucureşti. Atât şoferul Mercedesului cât şi pasagera acestuia au declarat că nu ştiu să fi fost urmăriţi de cineva sau că au fost implicaţi într-un astfel de eveniment. Poliţiştii continuă cercetările, însă până la revenirea completă a lui Georgian, oamenii legii nu pot afla cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite