GALERIE FOTO: Atacaţi cu pietre la meciul Steaua - Astra Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Huliganii, pretinşii suporteri ai formaţiei din Ghencea, au reuşit cu brio să-şi facă din nou echipa de râs. Dat afară din Ghencea tocmai din cauza „suporterilor", meciul Steaua - Astra Ploieşti disputat, aseară, la Buzău, nu a dus lipsă de incidente, contrar faptului că se anunţaseră măsuri sporite de securitate.

VEDEŢI AICI IMAGINI FOTO DE LA INCIDENT

Dezbrăcaţi până la brâu, negri de furie şi dotaţi cu sticle de plastic sau brichete, câţiva membri ai Peluzei Sud, veniţi de la Bucureşti au avut o atitudine brutală şi au încălcat în mod grosolan toate regulile unei societăţi civilizate.

În timpul primei reprize, în urma unui schimb de replici între suporterii buzoienii ai Stelei din tribuna doi şi huliganii veniţi din Bucureşti, de la peluză, spiritele s-au încins.

Supăraţi, ultraşii Stelei i-au luat la bătaie pe suporterii buzoieni, conflict în care au fost implicaţi indirect şi zeci de brăileni.
Cum intervenţia forţelor de ordine s-a lăsat aşteptată, scandalagii au împărţit câţiva pumni buni în rândul buzoienilor.

Într-un final, oamenii legi au intervenit şi au reuşit să-i despartă, însă „fanii" nu s-au potolit. Furioşi că nu şi-au putut duce planurile la bun sfârşit, huliganii bucureşteni au început să arunce cu pietre, sticle de plastic şi brichete înspre sutele de suporteri din tribuna a doua.

Unde dai şi unde crapă

În timp ce scandalagii îşi făceau de cap în continuare, mai mulţi suporteri din tribuna a doua au fost obligaţi de forţele de ordine să plece din zona conflictului.

Pe toata durata partidei din Crâng, membrii Peluzei Sud au scandat lozinci împotriva patronului Stelei, Gigi Becali şi în acelaşi timp au adresat cuvinte obscene "cetăţenilor" de pe stadion.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite