Infractori pe mâna oamenilor legii: Furturi calificate probate de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma activităţilor specifice efectuate în cauze înregistrate cu autori necunoscuţi, poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale-linia de muncă Furturi din patrimoniu l-au depistat şi adus la cercetări pe un brăilean de 37 de ani, căruia i s-a stabilit că a comis trei furturi, în perioada 2010-2012.

În fapt, acesta a sustras din boxele a doi brăileni bunuri în valoare totală de 1.400 de lei şi, dintr-un café-bar din municipiu, a sustras două telefoane mobile, în valoare de 400 de lei.
Cele trei fapte au fost săvârşite pe timp de noapte şi prin efracţie.
Dosarul, întocmit pe numele bărbatului, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila, care a confirmat începerea urmăririi penale.
Judiciariştii liniei de muncă Furturi din auto, din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale, au desfăşurat cercetări şi i-au probat unui bărbat de 27 de ani, domiciliat în Brăila, faptul că a comis un furt din auto, în luna mai 2011.
Astfel, în noaptea de 2 spre 3 mai 2011, prin spargerea geamului portierei stânga faţă, a sustras dintr-un autoturism, care se afla parcat pe strada Progresului, mai multe unelte pentru pescuit.
Pe numele tânărului, în prezent arestat pentru alte cauze în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Brăila, a fost întocmit dosar penal, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, dosar care a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila, cu propunere de începere a urmăririi penale.
Propunerea a fost confirmată, cercetările continuând faţă de cel în cauză, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.
Prejudiciul total cauzat este în valoare de 1.000 de lei, fiind recuperat în proporţie de 50 % de poliţişti.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite