Brăila: Bunuri de 14.000 de lei confiscate de Poliţia de Frontieră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Brăila: Bunuri de 14.000 de lei confiscate de Poliţia de Frontieră
Brăila: Bunuri de 14.000 de lei confiscate de Poliţia de Frontieră

Un cetăţean român de 36 de ani din localitatea Turda, Cluj, a venit la Brăila cu marfă în valoare de aproximativ 14.000 de lei pentru care nu avea documente de provenienţă şi pe care a

Un cetăţean român de 36 de ani din localitatea Turda, Cluj, a venit la Brăila cu marfă în valoare de aproximativ 14.000 de lei pentru care nu avea documente de provenienţă şi pe care a încercat să o valorifice la noi.

Omul a crezut că va reuşi să se îmbogăţească, dar planul său s-a schimbat radical în momentul în care a dat piept cu o echipă mixtă de control formată din angajaţi ai Poliţiei Municipiului, Biroului de Ordine Publică şi poliţişti din cadrul Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră.

G. I., avea la vânzare bunuri de uz casnic şi îmbrăcăminte – costume bărbăteşti şi cojoace pentru care nu deţinea vreun act astfel încât poliţiştii i-au confiscat produsele. În plus întreprinzător a fost sancţionat contravenţional cu 1.000 de lei pentru încălcarea prevederilor Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite. 

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite