Fotogalerie/Brăila:Accident provocat de un şofer beat şi fără permis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bulevardul Dorobanţilor a fost blocat timp de trei ore
Bulevardul Dorobanţilor a fost blocat timp de trei ore

Patru persoane au ajuns azi-noapte la spital în stare gravă, iar alte două, între care o pasageră şi o martoră a coliziunii dintre două maşini au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Galerie foto aici

Femeia gravidă, care se afla pe refugiul staţiei Braicar de la intersecţia bulevardului Dorobanţilor cu strada 1 Decembrie 1918, s-a speriat groaznic când s-a trezit cu un autoturism Dacia Solenza zburând prin aer şi aterizând la mai puţin de trei metri de locul unde ea aştepta liniştită sosirea tramvaiului.

News Alert: Accident cu cinci victime încarcerate, la Brăila

un autoturism Dacia Solenza, în care se aflau patru tineri, care circula pe bulevardul Dorobanţilor nu a oprit la culoarea roşie a semaforul şi a fost spulberat de un BMW condus de Nicolae Gogu de 33 de ani care rula pe strada 1 Decembrie 1918.

Contradicţii

Trei maşini ale Ambulanţei judeţene şi una de descarcerare de la SMURD au venit la locul accidentului şi i-au preluat pe Petrică Manea , Ana-Maria Pentelimon, ocupanţi ai autoturismului Solenza, răniţi grav, dar şi pe Vasile Ianculidis şi Laurenţiu Fântână, de 28 de ani, şoferul Daciei.

Poliţiştii au luat declaraţii, unele contradictorii de la martorii ocularii, şi au putut stabili filmul evenimentului.

În urma verificărilor, au stabilit că şoferul Daciei Solenza nu avea pernis de conducere de nicio categorie, şi în plus conducea autoturismul deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

„Controlat cu aparatul etilotest acesta aindicat o valoare de 0.68 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Cei doi şoferi s-au ales cu maşinile distruse. Şoferul care a provocat accidentul are acum dosar penal pentru conducere fără permis, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi vătămare din culpă", ne-a declarat inspectorul Jenel Şogor, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite