FOTO: Fostul viceprimar din Unirea a murit într-un accident rutier. El s-a angajat într-o depăşire riscantă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cealaltă victimă a ajuns la UPU. FOTO: ADEVĂRUL
Cealaltă victimă a ajuns la UPU. FOTO: ADEVĂRUL

Fostul viceprimar din comuna Unirea, Tudor Mitu, 52 de ani, a murit în această după-amiază, într-un accident rutier produs la ieşirea dinAlbina, spre Valea Cânepii, pe DE 584. Bărbatul s-a angajat în depăşirea unui TIR, dar s-a izbit frontal de automobilul care venea din sens opus.

Conducătorul auto care se afla la volanul maşinii ce venea din sens opus, Ionel Manole, 44 de ani, nimeni altul decât inculpatul din dosarul "Tractorul din Franţa", s-a ales cu traumatism cranio-cerebral, policontuzii la nivelul coastelor şi al gâtului. El a ajuns pe picioarele lui la spital, însă a fost introdus în Resuscitare, pentru parainvestigaţii.

Imagine de la accident

Medicii de pe Ambulanţă l-au resuscitat timp de 50 de minute pe Tudor Mitu, însă fără rezultat.

În cazul lui Manole alcoolemia s-a dovedit a fi ZERO.

Tudor Mitu

Timp de o oră, traficul a fost blocat şi s-a circulat, apoi, cu dificultate pe un singur sens de mers. A fost nevoie de intervenţia echipelor de descarcerare pentru scoaterea victimelor din maşini.

"Pacientul care a ajuns la noi este stabil şi povesteşte că bărbatul care a murit intrase în depăşire şi l-a lovit frontal", ne-a declarat dr. Rodica Ciuntu, din cadrul UPU Brăila.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite