Fost puşcăriaş arestat după ce a băgat în comă un bărbat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
L-a lăsat lat pe stradă
L-a lăsat lat pe stradă

O femeie din Brăila a reclamat la Poliţie, prin apelul 112, faptul că prietenul ei de 40 de ani a fost agresat de un individ necunoscut, în timp ce se deplasa pe strada Anton Pann, din municipiu, care i-a aplicat două lovituri cu piciorul în zona gâtului, căzând inconştient pe şosea.

Victima a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţe Brăila, pentru acordarea de îngrijiri medicale, ulterior, fiind transferat la Secţia Neurochirurgie a Spitalului „Sfântul Andrei", din Galaţi.
Poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale au demarat imediat cercetările şi au stabilit că autorul agresiunii este un bărbat de aproximativ 35-40 de ani, tuns scurt, înalt de aproximativ 1,70-1,75 m, robust, tatuat pe ambele braţe cu figuri de persoane, îmbrăcat cu un maieu şi pantaloni de culoare alb.
În urma examinării victimei, medicul legist din cadrul Serviciului Clinic de Medicină Legală Galaţi a concluzionat că leziunile traumatice sunt de gravitate extremă care îi pun în primejdie viaţa şi necesită pentru vindecare 70-80 de zile de îngrijiri medicale, dacă nu intervin complicaţii.
Cercetările efectuate în teren de poliţişti au stabilit că autorul comiterii faptei este M.N. (36 de ani), zis Bagnaru, din municipiu, recent liberat din penitenciar.
Ieri, 21 iunie a.c., acesta a fost reţinut pe ordonanţă, pentru 24 de ore, şi încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.
Astăzi, a fost prezentat Judecătoriei Brăila care a dispus arestarea preventivă a celui în cauză, pe o perioadă de 29 de ani, pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală gravă.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite