Fost profesor universitar de engleză, sensei în arte marţiale şi scriitoare, Anca Popoacă Giuran e în stare gravă la Bagdazar, după o tentativă de sinucidere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cărţi semnate de Anca Popoacă-Giuran. FOTO: NICOLETA BUTNARU
Cărţi semnate de Anca Popoacă-Giuran. FOTO: NICOLETA BUTNARU

Anca Popoacă Giuran, 41 de ani, fost profesor universitar la "Constantin Brâncoveanu", autor al sute de cărţi şi traduceri din română în engleză, bursieră la Londra, karateka în shotokan-fudokan, a încercat să se sinucidă aruncându-se de la etajul doi.

Anca Popoacă Giuran a şocat opinia publică prin gestul său. Ea s-a aruncat de la etajul doi al blocului în care locuia împreună cu mama sa. De altfel, mama a şi anunţat la apelul unic de urgenţă 112. Ea este în stare gravă, la Bagdazar şi va suferi o intervenţie chirurgicală.

Om deosebit, cu spirit critic fin, cu un păr rebel asemenea, parcă, firii sale vesele, Anca Popoacă Giuran a reuşit să captiveze generaţii întregi de studenţi de la "Relaţii Publice şi Jurnalism". Fusese bursieră la Londra, dar se întorsese în ţară pentru familie.

Se pare că ea a recurs la acest gest după un conflict verbal cu o persoană din familie.

"Ieri, la orele 14.35, ofiţerul de serviciu de la Poliţia Municipiului Brăila a fost sesizat, prin apelul de urgenţă 112, despre faptul că de la etajul 2 al unui bloc situat pe strada 1 Decembrie 1918, s-a aruncat o femeie care, în urma impactului cu solul, a suferit mai multe leziuni pentru care a fost transportată la Spitalul Judeţean Brăila. Poliţiştii au efectuat cercetarea la faţa locului şi au întocmit dosar penal pentru a stabili cu exactitate situaţia de fapt. Victima a fost transferată la Spitalul Bagdasar-Arseni Bucureşti, pentru a fi supusă unei intervenţii chirurgicale", se arată în buletinul de presă al Poliţiei Brăila.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite