Fost luptător în Kosovo, a dat Poliţia pe şefia Asociaţiei Pro Democraţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorel Grosu, încadrat de doi dintre foştii colegi, la campionatul de înot
Viorel Grosu, încadrat de doi dintre foştii colegi, la campionatul de înot

A lucrat mai bine de 15 ani în Poliţie, a avut posturi-cheie, ba chiar a luptat în Kosovo, având mai multe misiuni pentru pace în zona de conflict. Brusc, ieri, Viorel Grosu, inspector principal de Poliţie a demisionat. Încă de pe 5 decembrie, într-un comunicat al Pro Democraţia Brăila, el apare ca preşedinte.

Iată comunicatul, aşa cum a fost formulat de către fostul preşedinte, Mariana Bâtcă, acum vicepreşedinte al aestui ONG.

Asociația Pro Democrația Club Brăila, organizație non profit ce funcționează in conformitate cu OG 26 din 2000, de Ziua Internațională a Voluntariatului, 5 decembrie a.c., a desfășurat lucrările Adunărilor Generale Extraodinare, ocazie cu care a fost agreată o nouă formulă de conducere.

Pentru următorul mandat, filiala din Brăila a Asociației Pro Democrația va fi condusă de un nou președinte împreună cu un comitet de conducere format din doi vicepreședinți și doi membri supleanți, astfel:
•Dnul. Viorel Grosu - Președinte

Viorel Grosu

•Dna. Mariana Bâtcă - Vicepreședinte

•Dnul. Ioan Mihai Tănase - Vicepreședinte

•Dna. Esmeralda Ghiorghiță - Supleant

•Dnul. Mircea Cazan - Supleant

Noua formulă de conducere, va lucra în concordanță cu misiunea și obiectivele statutare ale organizației și va acționa în plan local și regional, promovând principiile și valorile ce stau la baza acestei construcții organizaționale - Asociația Pro Democrația.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite