Formaţia daneză Team Esbjerg a învins Dunărea Brăila cu scor 21 - 20

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa de handbal feminin Dunărea Brăila a fost învinsă sâmbătă, pe teren propriu, de formaţia daneză Team Esbjerg, scor 20-21 (8-9), în manşa tur a optimilor de finală ale Cupei EHF.

Handbalistele de la Handball Team Esjberd din Danemarca au ieşit la o scurtă plimbare prin Brăila

Danezele au dominat confruntarea de la Brăila, mai ales în repriza secundă, dar au fost egalate, 19-19, cu opt minute înaintea finalului. Team Esbjerg a revenit la conducere în minutul 57, profitând şi de eliminarea Adei Moldovan, pentru a se impune la final, cu 20-21, şi a-şi apropia calificarea în sferturi, încă din tur.

Partida retur este programată peste o săptămână, în Danemarca. În turul doi al competiţiei, Dunărea Brăila a eliminat formaţia Femina Vise (Belgia), cu 32-17 şi 39-17, iar în turul trei a trecut de AC Ormi-Loux Patras (Grecia), cu 22-21 şi 30-26.

Alte două formaţii feminine româneşti au părăsit competiţia în turul trei, vicecampioana "U" Jolidon Cluj fiind eliminată de VfL Oldenburg (Germania), iar HC Zalău de sârboaicele de la RK Zajecar.Dacă se va califica în sferturile de finală, Dunărea Brăila îşi va afla adversara la tragerea la sorţi din 15 februarie. Manşa tur din sferturi este programată în 12-13 martie, iar cea retur o săptămână mai târziu.

Brăila



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite