FOTOGALERIE/Florin Rus s-a spânzurat în cimitir, de singurătate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Politistul comunitar aratând unde l-a găsit pe tânăr
Politistul comunitar aratând unde l-a găsit pe tânăr

Ieri, poliţistul comunitar care efectua rondul în cimitirul Sfântul Constatin a găsit cadavrul unui tânăr atârnat de creanga unui copac

Galerie foto aici

„M-a surprins faptul că era foarte curat, foarte îngrijit, proaspăt bărbierit, îmbrăcat decent, tinereşte cu lucruri de bună calitate", ne-a declarat Ionel Doagă, agentul de la Poliţia Comunitară.

Florin Rus, de 26 de ani, locuia singur în apartamentul 12, blocul N 3 situat în cartierul Obor. Când li s-a spus că vecinul lor s-a sinucis, locatarii din bloc au rămas stupefiaţi.

,,Nu cu mult timp în urmă îl certasem că dă muzica prea tare. S-a liniştit şi ieri când am plecat la tura a II- a la muncă se auzea de la el muzică, la volum normal. Nu ar fi dat semne că vrea să facă ceva. Venea pe acasă o dată la o lună jumătate, două luni. Lucra în construcţii prin Bucureşti. Era un singuratic", ne-a declarat Ghorghe Baciu, apartamentul 11.

Plângea singur în casă

La fel ne-a spus despre el vecina de la apartamentul 10, Cantinca Mânecă: „ Am 84 de ani şi am fost bună prietenă cu bunica lui de la care i-a rămas apartamentul. El era un copil bun dar avea totuşi ceva la cap. Prin februarie a încercat să-şi taie venele dar nu a fost nimic profund, şi i-a trecut", ne-a declarat bătrâna.

Vecina de la etajul doi ne-a spus că, deseori , cănd venea acasă, se auzea cum tânărul plânge singur în casă. După cum au spus vecinii, băiatul are o soră mai mică plecată la muncă în Italia iar despre tatăl său nu s-a mai auzit nimic de mult timp. Poliţiştii urmează să găsească eventualii aparţinători pentru predarea cadavrului. Până atunci va fi ţinut în frigiderele serviciului de Prosectură.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite