Flagrant: Un ilfovean a fost arestat după ce a încercat să şantajeze un brăilean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr din oraşul Chitila a fost reţinut de poliţişti la mai puţin de două ore după ce a furat maşina unui brăilean, apoi i-a cerut bani pentru a o restitui, în urma negocierilor stabilindu-se suma de 1.500 de euro.

Miercuri, 15 septembrie, în jurul orei 21.20, Dispeceratul Inspectoratului de Poliție al Judeţului Ilfov a fost sesizat prin apel de urgenţă 112, de către Ciprian L., din Brăila.

Bărbatul reclama faptul că ar fi fost jefuit: cu câteva minute în urmă, o persoană necunoscută i-a sustras autoturismul din faţa unui magazin din localitatea Chiajna, judeţul Ilfov.
Proprietarul coborâse din autoturism pentru a face cumpărături, lăsându-l cu motorul pornit şi cheile în contact. În autoturism, lăsase cheile locuinţei şi telefonul mobil.

La îndemnul poliţiştilor, bărbatul a sunat pe propriul telefon mobil, reuşind să-l contacteze astfel pe cel care a profitat de neglijenţa sa şi i-a sustras autoturismul.

În urma "negocierilor", contra sumei de 1.500 de euro, suspectul a acceptat să se întâlnească cu partea vătămată şi să-i predea autoturismul.

La "întâlnirea" ce avea ca scop răscumpărarea autoturismului, suspectul a venit cu un motoscuter neînmatriculat, spre surpriza sa, fiind reţinut imediat de către poliţişti.

Autoturismul a fost recuperat, fiind depistat la aproximativ un kilometru de locul "întâlnirii". Suspectul a fost identificat în persoana lui Florinel S., de 22 de ani, din oraşul Chitila.

Asupra sa, poliţiştii au găsit telefonul mobil aparţinând victimei, un cuţit şi un briceag.

Tânărul din Chitila a fost reţinut sub acuzaţiile de furt calificat, deţinere ilegală de arme albe şi punere în circulaţie pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite