Firmele brăilene au obligații restante către bugete/Vezi aici pentru care dintre acestea a început procedura de executare silită

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă la capitolul mari restanțieri la bugetul de stat, bugetul asigurărilor sociale de stat, bugetul asigurărilor pentru șomaj și bugetul asigurărilor de sănătate se află STX RO Offshore SA Brăila, la categoria contribuabili mici și mijlocii situația este cu totul alta.

Criza economică își pune amprenta tot mai mult asupra firmelor brăilene. Numărul patronilor care au acumulat datorii la bugetul de stat, bugetul asigurărilor sociale de stat, bugetul asigurărilor pentru șomaj și bugetul asigurărilor de sănătate este în creștere.

Potrivit site-ului Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) dintre contribuabilii mari cu obligații restante la bugete este STX RO Offshore SA care are cereri de compensare în curs.

La categoria contribuabili mici și mijlocii restanțieri la bugetul de stat sunt 20 de firme din Brăila pentru care s-au început procedurile de executare silită.

În ceea ce privește bugetul asigurărilor sociale de stat, sunt 12 firme din Brăila mici și mijlocii aflate în colimatorul celor de la ANAF pentru care s-a început procedura de executare silită, în timp ce la bugetul asigurărilor de șomaj sunt nouă contribuabili mici și mijlocii locali cu restanțe, care vor fi executați silit.

Și la bugetul asigurărilor de sănătate sunt nouă firme cu restanțe pentru care de asemenea s-a început procedura de executare silită.

Lista completă poate fi accesată pe site-ul ANAF, la secțiunea „Obligații restante către bugete" sau accesând: http://www.anaf.ro/public/wps/portal/ANAF/Informatii/Infoagec/Bugstat.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite