Filmul "Marţi după Crăciun" rulează în premieră, astăzi, la Cinema "Central"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Scenă din film
Scenă din film

Până miercuri, 22 decembrie, filmul va încânta publicul brăilean. Filmul regizat de Radu Muntean s-a bucurat de un mare succes la public, dar a avut parte şi de critici favorabile în ţară şi în străinătate.

Astăzi, rulează „Polar Express" la Cinema Luna

Un film pentru adulţi vine să aducă un plus de imaginaţie familiştilor care încearcă să depăşească anumite crize ale vârstei sau etape ale cuplului.

"Marţi după Crăciun", filmul care rulează la "Central" este o lecţie de viaţă, un semn de întrebare peste care realităţile zilei vor da o tuşă în plus.

Este un film pe cât de premiat, pe atât de controversat. Curios, preţul biletului este chiar mic, pentru valoarea informaţională a peliculei.

Cinci lei. Atât costă să intri în lumea unui film nerecomandat celor sub 15 ani.

"Marţi după Crăciun", avându-i în rolurile principale pe Mirela Oprişor, Mimi Brănescu şi Maria Popistaşu, prezintă povestea lui Paul Hanganu, care este căsătorit de zece ani cu Adriana, este tatăl unei fetiţe în vârstă de 8 ani pe nume Mara, are un apartament şi o maşină la fel ca majoritatea românilor din clasa de mijloc şi duce o existenţă cât se poate de banală până în momentul în care o întâlneşte pe Raluca, o tânără în vârstă de 27 de ani, care practică profesia de stomatolog.

Deşi are o viaţă de familie aparent perfectă, Paul se îndrăgosteşte nebuneşte de Raluca şi tânjeşte să îşi petreacă cât mai mult timp în compania femeii iubite, motiv pentru care înţelege că trebuie să-şi rezolve dilema morală şi să aleagă între soţie şi amantă.

Pentru că nu este usor să-i mărturisească nevestei faptul că are o relaţie extraconjugală, Paul Hanganu tergiversează decizia cât mai mult timp posibil, dar atunci când Adriana şi Raluca se întâlnesc în cabinetul stomatologic, bărbatul este forţat să fie sincer cu el însuşi şi cu cele două femei importante din viaţa lui.

Foarte apreciat şi în afara ţării

Pelicula a fost catalogată ca inovatoare, o producţie de excepţie care sparge gheaţa intimităţii şi readuce viaţa personală în prim-plan.

A fost marele câştigător la Festivalul de la Gijon, reuşind să obţină, printre altele, şi premiul pentru cel mai bun film.

"Este un film de excepţie care s-a bucurat de aprecieri atât în ţară, cât şi în străinătate. Ne aşteptăm la destul de mulţi spectatori şi poate vom avea chiar un număr record de vizionări. Îi aşteptăm cu căldură zilele acestea pe toţi iubitorii de film, mai ales că acum avem şi central, iar condiţiile din sală sunt foarte bune", ne-a declarat Anişoara Labuneţi, administrator cinematograful "Central".

Cinefilii sunt aşteptaţi la Cinema "Central" astăzi, luni, marţi şi miercuri, de la orele 17.00 şi 19.30 sau sâmbătă şi duminică, de la orele 14.30, 17.00 şi 19.30. Filmul este notat ca nerecomandat sub 15 ani, iar preţul biletului este de 5 lei.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite