Brăila: Marele Premiu al Festivalului „Chira Chiralina” a plecat la Baia Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Brăila: Marele Premiu al Festivalului „Chira Chiralina” a plecat la Baia Mare
Brăila: Marele Premiu al Festivalului „Chira Chiralina” a plecat la Baia Mare

Aseară, la Casa Tineretului a avut loc Gala laureaţilor.

Marele Premiu, în valoare de 2.500 de lei, al Festivalului Naţional de Folk „Chira Chiralina” a fost câştigat de Florin Radu Ştefan din Baia Mare.

Premiul I, a cărui valoare s-a ridicat la 1.000 de lei, a plecat la Suceava cu Mihai Boicu, Premiul II, de 750 de lei, a fost adjudecat de Mihai Călian din Cluj Napoca, iar Premiul III, de 500 de lei, a mers la Ionuţ Mangu, născut în Brăila şi stabilit în Cluj Napoca.

Premiul de Popularitate l-a primit brăileanul Florin Chiriac. Un premiu special din partea Radio”Lynx”, care constă în ore de înregistrare pentru două melodii, l-a primit Alexandra Andrei.

Cea de-a IV-a ediţie a Festivalului Naţional de Folk „Chira Chiralina” s-a desfăşurat în perioada 6 – 8 noiembrie, la Casa Tineretului, unde şi-au dat concursul 20 de concurenţi din toată ţara.

Pe toată durata festivalului au avut loc recitaluri de muzică. Au cântat pentru sutele de brăileni şi gălăţeni Ducu Bertzi şi Mihai Neniţă, Adrian Ivaniţchi şi Alina Manole, Narcisa Suciu,  Alexandru Andrieş, Paul Arva, câştigătorul trofeului "Chira Chiralina" 2008, Ovidiu Mihăilescu şi Daniel Iancu.

image

Festivalul a fost prezentat de Elena Andron şi Valentin Terente, actori ai Teatrului „Maria Filotti”

Organizatorii evenimentului, de talie naţională sunt Consiliul Judeţean Brăila şi Centrul de Creaţie Brăila.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite