Festin în căminele de bătrâni din Brăila

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria municipiului Brăila a organizat şi în acest an o serie de manifestări dedicate Zilei internaţionale a persoanelor vârstnice, sărbătorită astăzi, 1 octombrie. Prima oprire a fost la ora 11.00 la Căminul "Lacu Sărat", la ora 11,40 , la Căminul "Sfântul Nicolae", iar la 12.10, la Căminul "Sf. Petru şi Pavel".

Bătrânii au fost deosebit de încântaţi de gestul autorităţilor locale care, ca în fiecare an, au reuşit chiar şi cu o floare, să le readucă zâmbetul pe feţele crispate şi pe care timpul şi problemele au lăsat urme adânci.

Programul a debutat la ora 10.00, la Căminul "Lacu Sărat", cu un spectacol al formaţiei "RUBIN", continuat de un grup de elevi ai Liceului de Artă "Hariclea Darclee". Persoanele asistate din cămin au avut o masă festivă la ora 12.00, iar la ora 13.00, 12 bătrâni au vizitat Muzeul Brăilei, transportul fiind oferit gratuit de directorul instituţiei, Ionel Cândea. Acelaşi program l-au avut asistaţii de la căminele "Sfântul Nicolae" şi "Sf. Petru şi Pavel".

Pentru ora 14.00 a fost programată o plimbare pe Dunăre cu Nava "Lacu Sărat", la care participă membri ai Asociaţiilor de Pensionari.

Sâmbătă, 2 octombrie, la ora 10,30, va avea loc, în Sala Oglinzilor a Teatrului "Maria Filotti", festivitatea de premiere a familiilor ce împlinesc 50 de ani de căsătorie. Cu acest prilej, elevii Liceului de Artă "Hariclea Darclee" vor susţine un spectacol de 20 minute.

Duminică, 3 octombrie, la ora 19, este programat un spectacol de teatru cu piesa, "Sosesc deseară", oferit gratuit pensionarilor brăileni de către municipalitate.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite