Femeia care l-a crescut pe Bănel Nicoliţă, condamnată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sanda Cocîrlea i-a înfipt cuţitul în inimă bărbatului cu care convieţuise timp de 40 de ani. Soţii Cocîrlea se îmbătau şi se băteau aproape în fiecare zi. Ea a declarat iniţial că „ţiganii i-au tăiat gâtul soţului", însă ulterior a recunoscut şi regretat ce-a făcut.

Arestată preventiv imediat după drama consumată, anul trecut, în preajma Sfintei Marii, Sanda Cocîrlea a fost condamnată, definitiv, la 10 ani de închisoare, cu executare în penitenciarul de femei, pentru omor calificat.
Femeia care l-a crescut pe fotbalistul Bănel Niculiţă a fost condamnată de Tribunalul Brăila, în primă instanţă, la 10 ani de închisoare, apoi a declarat apel împotriva sentinţei. Ulterior, ajunsă la Curtea de Apel Galaţi, criminala de la Făurei s-a răzgândit şi şi-a retras apelul, condamnarea de la Brăila rămânând definitivă.


Citeşte amănunte în ediţia locală de Galaţi-Brăila a cotidianului "Adevărul" de astăzi. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din oraş, împreună cu ediţia naţională a Adevărul (48+16 pagini), la preţul unic de 1,9 lei.

Brăila



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite