Fără Dumnezeu: Un tânăr din Valea Cânepii şi-a bătut tatăl şi a devastat casa părintească

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victima a fost călcată în picioare în două rânduri, dar şi-a scos un singur certificat medico-legal, pentru că nu a avut bani pentru a achita contravaloarea actului.

Sunt cazuri în care părinţii îşi maltratează şi chiar îşi ucid copiii, însă, la Brăila, există şi copii care nu ezită să ridice pumnul şi să lovească în cel care i-a dat viaţă.

Stelian Pană, de 25 de ani, din satul Valea Cânepii, comuna Unirea, a fost anchetat şi trimis în judecată, vineri, pentru lovire şi distrugere. Tânărul şi-a bătut tatăl şi a provocat distrugeri în casa părintească, ba chiar l-a şi ameninţat pe acesta cu un cuţit.

Primul conflict înregistrat la Poliţie a fost cel din seara zilei de 12 septembrie 2010, când Stelian şi-a aşteptat tatăl pe când se întorcea de la serviciu şi l-a luat, tam-nisam, la pumni. Bietul om a fost făcut una cu pământul, având nevoie de 9 zile de îngrijiri medicale.

Pe 29 septembrie, fiul bătăuş a spart 15 ochiuri de geam de la ferestrele casei părinteşti şi a distrus două uşi, după o ceartă cu tatăl său. N-a plătit un leu pentru distrugerile provocate.

O lună mai târziu, pe 26 octombrie, Stelian Pană a pus mâna pe un cuţit şi s-a aruncat asupra tatălui său, care dormea. L-a prins de mână mezinul familiei, Cătălin, care a reuşit să-l dezarmeze.

Supărat foc, scandalagiul a luat o scrumieră şi şi-a lovit tatăl în cap, apoi a continuat să-l lovească cu pumnii. Victima nu a reuşit să-şi scoată certificat medico-legal, pentru că nu a avut bani.

Bătăuşul nu a fost reţinut ninio zi, deşi ceea ce-a făcut este strigător la cer.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite