Fabrica de campioni, pe mâna unui afacerist

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Arena de box a Brăilei a devenit celebră datorită pugiliştilor care au făcut performanţă în acest spaţiu. Arena a fost adjudecată de firma Eleny a omului de afaceri brăilean Ilie Paraschiv care a promis că va construi un spaţiu care să includă şi o arenă de box.

Spaţiul a fost dat în concesiune prin licitaţie de către Primărie în vara anului 2007.

Ilie Paraschiv, care este şi un apropiat al sportului brăilean, spunea că are de gând să construiască pe spaţiul care i-a fost concesionat un complex comercial denumit chiar „Arena de box" care să cuprindă şi o sală de spectacole şi o arenă sportivă unde s-ar putea desfăşura meciuri de box, judo sau karate.

Suprafaţa complexului avea să se întindă pe 1.105 metri pătraţi, iar valoarea lucrărilor era estimată la aproximativ un milion de lei. Numai că nimic din toate cele promise nu s-a înfăptuit.

Sit arheologic

„Planul urbanistic de detaliu a fost aprobat în februarie 2009 prin hotărâre de Consiliu Local, iar proiectul a fost elaborat în aprilie 2009", a declarat Marian Ion, arhitectul şef al Primăriei Brăila. Lucrările au fost foarte mult tergiversate din cauza faptului că terenul a trebuit descărcat de sarcină arheologică.

Citeşte amănunte în ediţia locală de Galaţi-Brăila a cotidianului "Adevărul" de astăzi. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din oraş, împreună cu ediţia naţională a Adevărul (48+16 pagini), la preţul unic de 1,9 lei.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite