FOTOGALERIE/Trei răniţi într-un accident rutier. DN 2B blocat la ieşirea din Brăila

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei persoane aflate într-un autoturism Ford au ajuns la spital după o coliziune cu unTIR staţionat regulamentar în afara carosabilului. Accidentul s-a produs pe DN 2 B, Brăila-Buzău, chiar în faţa popasului Stejaru.

Acest fapt îi va ajuta foarte mult pe poliţişti în aflarea adevărului pentru că la popas erau destui cetăţeni care au văzut ce s-a întâmplat şi au sărit să acorde primul ajutor victimelor.

Galerie foto aici

„Circulam spre Brăila când brusc automobilul din faţa mea, Ford-ul, a virat scurt stânga, fără să se asigure. Nu ştiu ce a vrut să facă. Am frânat brusc dar tot l-am acroşat. Din tamponare, eu am ajuns pe contrasens, iar Fordul a ajuns în TIR.", ne-a declarat Daniel Secuianu, de 31 de ani, din Galaţi, conducătorul autoturismului Volkswagen implicat în accident.

Un singur nevătămat

Un singur ocupant al autoturismului Ford a scăpat nevătămat, Marius Paucoş. Acesta stătea pe locul din dreapta - faţă, dar spune că nu-şi aminteşte decât că maşina s-a oprit în TIR-ul parcat în afara carosabilului.

Trei maşini de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă au preluat victimele acestui eveniment Rutier şi le-au transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţe.

„Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au efectuat măsurătorile criminalistice. În urma acestora precum şi a audierii martorilor vor stabili cu exactitate cine se face vinovat de producerea acestui eveniment rutier", ne-a declarat inspectorul Jenel Şogor, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

Brăila



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite