FOTOGALERIE/O femeie a rămas infirmă după ce a călcat-o tramvaiul pe picior

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vineri la ora 12.45 în staţia de tramvai de la intersecţia Bulevardului Independenţei cu strada Şcolilor s-a produs un accident de circulaţie soldat cu vătămarea gravă a unei femei. Stela Neacşu de 69 de ani era împreună cu soţul şi aştepta tramvaiul. La un moment dat, femeia s-a întors pentru a vedea la ce distanţă de staţie este tramvaiul şi a alunecat pe acostamentul refugiului, exact în momentul în care mijlocul de trans

Galerie foto aici

Vatmanul Nicolae Zara de 42 de ani a văzut în oglinda retrovizoare cum femeia alunecă sub roţi şi a acţionat frâna de urgenţă, oprind brusc mijlocul de transport greu de peste 20 de tone. Roţile primului boghiu au apucat să treacă peste piciorul drept al femeii.

„Nici nu mi-am dat seama ce s-a întâmplat" ne-a declarat soţul femeii care nu-şi revenea din şoc.

Vatmanul, de asemenea în stare de şoc, nu-şi putea explica cum de femeia a ajuns sub roţile tramvaiului.

Un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean a acordat pe loc primele îngrijiri medicale oprind hemoragia abundentă. Ei spun că femeia va trebui să suporte urgent o operaţie prin care să-i fie amputată laba piciorului drept.

La ora 13.30 femeia intra în sala de operaţie a Spitalului Judeţean de Urgenţe.

Din declaraţiile martorilor poliţiştii au stabilit că a fost vorba de o întâmplare nefericită care însă a dus la vătămarea gravă a femeii care-şi va pierde parţial mobilitatea.

Vatmanul a fost testat etilotest rezultatul fiind zero.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite