FENOMEN: Poliţiştii, pe urmele a două persoane dispărute!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La data de 21.05.2012, la orele 9.00, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila s-a prezentat un brăilean care a reclamat dispariţia soacrei sale, VLAICU ILIANA, în vârstă de 77 de ani, din comuna Zăbala, judeţul Covasna, care, în ziua de 7.05.2012, în jurul orelor 17.30, i-a vizitat şi a plecat după aproximativ 30 de minute, spunând că se întoarce acasă, însă nu a mai ajuns.

Din verificările poliţiştilor de la Serviciul de Investigaţii Criminale- Biroul Urmăriri s-a stabilit că aceasta a mai fost plecată de la domiciliul din Covasna, în anul 2011, venind în vizită în Brăila şi stând aproape o oră la fiica şi ginerele ei, după care s-a întors.

image

Semnalmente : înălţime 160 cm, păr alb, tuns peste urechi, şi ochi căprui.
Îmbrăcăminte şi încălţăminte la data plecării de la domiciliu: vestă din piele neagră, pulover din lână gri, fustă din stofă albastră, ciorapi negri şi sandale bej.
Dispăruta nu suferă de boli cronice şi are asupra ei cartea de identitate.

În ziua de 23 mai a.c., la orele 19.50, C.L., din oraşul Făurei, asistent maternal, a sesizat ofiţerul de serviciu de la Poliţia oraşului Făurei, faptul că minora DUMITRU GRAŢIELA, de 13 ani, cu domiciliul stabil în oraşul Ţăndărei, judeţul Ialomiţa şi fără forme legale în oraşul Făurei, judeţul Brăila, a plecat de la domiciliu, în jurul orelor 14.30, pentru a face cumpărături de la magazinele din oraş şi nu s-a mai întors.
Semnalmente: înălţime 1,60 metri, constituţie atletică, păr lung, negru, ochi căprui, fără semne particulare.
Îmbrăcăminte şi încălţăminte la data plecării de la domiciliu: pantaloni tip blue-jeans, de culoare maro, cu pietricele la buzunarele din faţă, geacă din tercot verde şi tenişi negri.
Minora nu a mai fost plecată de la domiciliu şi nu suferă de afecţiuni medicale cronice.

Cine poate da relaţii despre locul în care s-ar putea afla acestea este rugat să apeleze, gratuit, numărul pentru urgenţe 112, ori 0239/606.100, interior 20162, la Biroul Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Brăila



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite