EXCLUSIV: Grupare de traficanţi de cocaină, trasă pe dreapta de către procurorii DIICOT!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Captură record a procurorilor DIICOT Brăila. Încă din luna martie 2012 DIICOT - Biroul Teritorial Brăila a început monitorizarea unui grup infracţional organizat care distribuia droguri de risc şi de mare risc în municipiul Brăila.

Mai întâi a fost flagrantul: Organele de poliţie judiciară din cadrul SCCO Brăila, sub coordonarea procurorilor DIICOT - Biroul Teritorial Brăila, l-au surprins în flagrant pe Spirea Dănuţ Gabriel, în timp ce vindea 5 doze de cocaină în zona centrală a municipiului Brăila.

PERCHEZIŢII LA INTERLOPI

Imediat după prinderea în flagrant a acestuia, s-au efectuat mai multe percheziţii domiciliare, în municipiile Brăila şi Galaţi, iar în interiorul unui imobil din Brăila au fost surprinşi trei dintre membrii grupului infracţional organizat din care făcea parte şi Spirea Dănuţ Gabriel: - Geangu Ciprian Constantin - liderul grupului, cu rol de aprovizionare cu droguri şi coordonare, Geangu Ştefan - fratele liderului, cu rol în realizarea de tranzacţii, sub îndrumarea celui dintâi şi Radu Florin - cu rol de intermediar între lider şi Neagu Alexandru Ionuţ (la locuinţa căruia au fost depozitate droguri, în cursul lunii iunie 2012).

TRAFICANŢI CONSUMATORI

Aceste trei persoane, împreună cu altele au fost surprinse în timp ce consumau droguri de mare risc - cocaină.
De la locuinţa lui Geangu Ştefan, poliţiştii au ridicat cantitatea totală de 89,4 grame cocaină, cu o valoare de circa 9.000 euro.

RISCĂ PEDEPSE DE LA 7 LA 15 ANI DE ÎNCHISOARE

Tribunalul Brăila a emis pe numele inculpaţilor Geangu Constantin Ciprian, Geangu Ştefan, Spirea Dănuţ Gabriel, Radu Florin şi Neagu Alexandru Ionuţ, mandate de arestare pentru 29 de zile.

ACEASTA ESTE UNA DINTRE CELE MAI NOTABILE CAPTURI FĂCUTE DE CĂTRE PROCURORII DIICOT BRĂILA

Ancheta s-a desfăşurat în strânsă colaborare cu DIICOT Galaţi, structură care are deja în palmares încarcerarea deputatului Mihail Boldea şi nu numai.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite