Brăila: Eliberaţi de justiţie, căutaţi de poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Brăila: Eliberaţi de justiţie, căutaţi de poliţie
Brăila: Eliberaţi de justiţie, căutaţi de poliţie

În data de 28 septembrie, în urma recursului Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila, Tribunalul Brăila a emis în lipsă mandate de arestare preventivă, pe o perioadă de 29 de zile, pe

În data de 28 septembrie, în urma recursului Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila, Tribunalul Brăila a emis în lipsă mandate de arestare preventivă, pe o perioadă de 29 de zile, pe numele brăilenilor Florin Marian M. de 25 de ani, din comuna Traian, şi Stelian D.de 19 ani, din comuna Berteştii de Jos, pentru comiterea infracţiunilor de complicitate la tâlhărie şi, respectiv, tâlhărie.
Reamintim că, în ziua de 22 septembrie a.c., instanţa de judecată a respins propunerile de arestare preventivă a suspecţilor, care, în seara zilei de 10 aprilie a.c., tinerii au deposedat-o prin smulgere de poşeta în care se aflau bani şi un card bancar pe brăileanca Victoriţa A. care se deplasa pe Bulevardul Dorobanţilor, şi a dispus cercetarea în stare de libertate a acestora. Beneficiind de clemenţa primei instanţei cei doi au dispărut de la domiciiliile lor astfel că acum, se efectuează cercetări pentru depistarea celor doi şi punerea în aplicare a mandatelor de arestare.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite