Elevii brăileni au sărbătorit "Ziua fără Tutun"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ziua Mondială fără Tutun este marcată în toata lumea, în fiecare an, pe 31 mai. Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Brăila a derulat o serie de activităţi de sensibilizare şi conştientizare asupra riscurilor asociate fumatului în şcoală, comunitate, familie, pentru a marca Ziua Mondială fără Tutun.

La activităţile organizate au participat elevi de la şcolile "Mihu Dragomir", "Anton Pann", "Radu Tudoran", Grupul Şcolar Industrial „Anghel Saligny" , Colegiul Tehnic „Edmond Nicolau", Liceul Pedagogic „D. P. Perpessicius. Au fost organizate şi două competiţii sportive în cadrul proiectului de prevenire local "În concurenţă pentru independenţă".


De asemenea au fost derulate activităţi de informare şi sensibilizare a persoanelor aflate în stare privativă de libertate în cadrul Penitenciarului pentru Minori şi Tineri Tichileşti, Penitenciarului Brăila şi la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă pentru Persoanele Adulte cu Handicap din Brăila, în cadrul proiectului „Tutunul şi alcoolul - droguri care ucid".

Brăila



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite