Cu ochii pe oamenii legii: Elevi în practică la Jandarmeria Brăila

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aceştia participă la acţiunile jandarmilor. ARHIVĂ
Aceştia participă la acţiunile jandarmilor. ARHIVĂ

De la sfârşitul lunii februarie, la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Brăila se află în practică doi viitori jandarmi.Aceştia sunt elevi din anul I ai Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi "Petru Rareş" Fălticeni, care îşi desfăşoară, până pe 06 aprilie a.c., un stagiu de practică.

Viitorii jandarmi sunt îndrumaţi de către cadre militare cu experienţă în activitatea profesională, desfăşurându-şi activitatea la structura de pază şi protecţie instituţională din cadrul inspectoratului.
Stagiul de practică are un caracter practic-aplicativ, principalele modalităţi de pregătire fiind însuşirea modului de acţiune în cadrul elementelor de dispozitiv, studiul individual şi participarea la misiunile specifice.
De la începutul anului, la inspectoratul nostru, au mai participat la stagiul de practică alţi şase elevi din anul II, din aceeaşi instituţie de învăţământ, dar şi şase studenţi din anii I-III de studiu din cadrul Academiei de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza".
Aceştia au executat stagiul de practică la structurile de ordine publică ale Jandarmeriei Brăila, urmând programul de tutelă profesională, în care au fost precizate obiectivele generale şi specifice ale stagiului, cât şi tematica de pregătire defalcată pe zile şi ore.
Toate activităţile desfăşurate au ca scop aprofundarea şi consolidarea cunoştinţelor asimilate, farmarea, dezvoltarea şi perfecţionarea acţiunilor executate.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite