Elevi, studenţi şi masteranzi participă mâine la sesiunea cercurilor ştiinţifice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Facultatea de Inginerie din Braila, din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos" din Galaţi, împreună cu Liga Studenţilor, organizează mâine, Sesiunea cercurilor ştiinţifice studenţeşti, ediţia 2010.

Evenimentul continuă tradiţia de promovare a ideilor şi preocupărilor ştiinţifice studenţeşti, începută încă din anul 1990.

Specializări

La eveniment participă zeci de elevi, studenţi sau masteranzi, care vor prezenta lucrări la una dintre secţiunile: Inginerie mecanică, Inginerie şi management, Ingineria mediului şi Agricultură. Fiecare autor poate participa cu maxim două lucrări, care trebuie să aibă între două şi patru pagini.

„Comitetul de organizare al manifestării este format din conf. dr. ing. Nicuşor Drăgan, prep. drd. ing. Daniela Pană, prep. drd. ing. Fănel Scheaua, prep. drd. ing. Anca Ştefan, prep. dr. ing. Daniela Trifan şi de Rodica Manolescu - preşedinte Liga Studenţilor", a punctat conf. ec. dr. ing. Adrian Goanţă, decanul Facultăţii de Inginerie Brăila.

Tradiţie de 35 de ani

Facultatea de Inginerie din Braila face parte din cele 16 facultăţi ale Universităţii „Dunărea de Jos" din Galaţi, are toate specializările acreditate şi o tradiţie de peste 35 de ani, functionând din 1974 prin specializarile de subingineri, care ulterior, în 1990, au fost transformate în specializari de ingineri.

„Ca urmare a profesionalismului ridicat cu care cadrele didactice se implică în pregătirea viitorilor absolvenţi, diplomele sunt recunoscute în ţară şi în străinătate la orice nivel, angajare, master sau doctorat", conchide Adrian Goanţă, decanul Facultăţii de Inginerie Brăila.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite