Elevi, cadre didactice şi poliţişti din şase judeţe s-au reunit în lupta împotriva violenţei în şcoli

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Întâlnirea a avut loc în perioada 3-5 iunie 2010, când, Inspectoratul Şcolar Judeţean Brăila, în parteneriat cu Consiliul Judeţean al Elevilor, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila, Casa Corpului Didactic Brăila şi cu sprijinul Primăriei, a organizat Conferinţa Consiliului Regional al Elevilor din zona de Sud - Est cu tema „Violenţa nu este o soluţie!".

Au participat câte trei elevi însoţiţi de un cadru didactic din judeţele Vrancea, Galaţi, Buzău, Constanţa, Tulcea şi Brăila.

Conferinţa Consiliului Regional al Elevilor din Zona de Sud-Est face parte din cadrul activităţilor organizate împotriva violenţei de orice fel şi mai cu seamă împotriva violenţei în mediul şcolar.

„Această conferinţă regională încheie seria activităţilor împotriva violenţei din acest an şcolar, însă deschide perspectiva unor noi colaborări pentru anul şcolar viitor, deoarece obiectivele generale au fost sensibilizarea şi conştientizarea adolescenţilor şi tinerilor cu privire la comportamentele violente manifestate atât în mediul şcolar, cât şi la nivelul comunităţii" , ne-a declarat agent Camelia Bucur de la Biroul de Presă al Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăil.

Scopul întâlnirii a fost acela de a organiza la nivel regional campanii şi activităţi împotriva violenţei de orice tip, în baza unei strategii comune de prevenire a acestui fenomen.

Brăila



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite