UPDATE Instanţa deliberează de o oră în cazul tâlharilor de la bijuteria din Brăila

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Georgian Vintilă a fost adus la audieri
Georgian Vintilă a fost adus la audieri

Judecătorii brăileni nu s-au pronunţat nici până acum în cazul celor doi gălăţeni care au jefuit, aseară, bijuteria de pe Calea Călăraşilor din Brăila. Procurorii şi poliţiştii i-au prezentat la Judecătorie încă de la orele 11.45, dar, deşi deliberează de la ora 17.30, magistraţii n-au decis arestarea preventivă sau cercetarea lor în libertate.

Cazul pare a fi destul de clar. Bărbaţii au fost prinşi în flagrant. De altfel, pe imaginile de pe camerele de supraveghere se vede clar cum unul dintre ei, Georgian Vintilă, care a fost şi "capul operaţiunii", a spart geamul cu un bolovan, a luat aur cât a putut, iar o femeie l-a prins în dreptul uşii. 

Cel de-al doilea, care stătea de vorbă cu opticianul şi apoi a adunat câteva lănţişoare de pe jos, este prins chiar de către administratorul Radu Vasile şi apoi tăbărât şi de ceilalţi angajaţi. Premeditarea este dovedită şi de faptul că indivizii aveau asupra lor o hartă a locului.

"Ba chiar, în urmă cu câteva zile, Vintilă a studiat terenul, a vizitat bijuteria. Tot el se pare că a făcut harta. Au mers pe elementul surpriză dar nu le-a ieşit. A fost o tâlhărie consumată, un flagrant", ne-a declarat comisarul Ionel Iorga, şeful Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Brăila.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite