EXCLUSIV: Octavian Bozeanu cântă alături de vedete/ Brăileanul este fan Margareta Pâslaru de la 4 ani şi prieten cu Marina Florea de aproape 30 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Absolvent al Şcolii de Artă, secţia Canto-muzică uşoară, "Bozy" deţine toată colecţia de discuri a Margaretei. Pe Marina Florea a cunoscut-o în anii '80 şi de atunci au rămas prieteni nedespărţiţi. Au aceeaşi vârstă şi aceeaşi pasiune: muzica.

Octavian Bozeanu, negustor de carte autohton de mai bine de 15 ani, cântă de când se ştie.

A urcat pe scenă de la vârsta de 20 de ani, fiind absolvent al Şcolii de Artă, promoţia 1983.

image

Cam în aceeaşi perioadă, avea deja toate discurile Margaretei Pâslaru. Nu i-a fost greu să adere la proaspăt-înfiinţatul fan-club al vedetei.

image

"Am fost fan al Margaretei Pâslaru de la vârsta de 4 ani. Am adunat toate discurile şi afişele cu marea cântăreaţă de muzică uşoară. La rândul meu, am cântat la Casa Armatei, Estrada Progresul, Clubul IATC, împreună cu pasionaţi ai muzicii de la Brăila - Daniela Grigore, George Petrenco, Codin Burtea şi alţii. Am fost şi în turnee prin ţară", povesteşte Octavian, căruia prietenii îi spun "Bozy".

image

În 1982, cu ocazia Festivalului "Lotca de Aur" de la Brăila, a cunoscut-o pe Marina Florea şi, de atunci, au rămas prieteni nedespărţiţi.

image

Marina şi "Bozy" au aceeaşi vârstă şi aceeaşi mare pasiune: MUZICA.

image
Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite