Brăila:Circulaţia pe Dunăre se face conform legii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştilor de frontieră brăileni le revine  ca zonă de competenţă şi verificarea respectării legalităţii în ceea ce priveşte circulaţia pe Dunăre. Ca atare, un echipaj aflat în

Poliţiştilor de frontieră brăileni le revine  ca zonă de competenţă şi verificarea respectării legalităţii în ceea ce priveşte circulaţia pe Dunăre. Ca atare, un echipaj aflat în misiune  cu o şalupă rapidă a oprit pentru efetcuarea controlului de rigoare  la kilometrul  fluvial 186-mal stâng al Dunării, pe R.T.de 24 ani, domiciliat în localitatea Chiscani, judeţul Brăila.
Acesta, se plimba cu o ambarcaţie de agrement propulsată de un motor, marca SUZUKI. La solicitarea agenţilor de a prezenta actele s-a constatat că R.T  nu avea asupra lui documentele de proprietate şi certificatul de capacitate, obligatorii.
Pentru fapta sa R.T. poate fi acum condamnat la pedeapsa cu închisoarea de la doi la şapte ani potrivit art. 2 din Legea  191/2003. Dosarul întocmit de poliţiştii de frontieră brăileni  a fost înaintat spre soluţionare Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, Secţia Maritimă şi Fluvială.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite