Drame: 180 de apeluri la Ambulanţă în 24 de ore/ Trei brăileni au murit numai în această dimineaţă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asistenţele şi medicii de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Brăila (SAJ) au avut o zi plină. Oameni cu probleme cardiace şi bolnavi în diverse stadii au apelat „112", iar la Pădurea Stejarul un camion a lovit o Dacia Sandero.

Început de week-end tumultuos pentru angajaţii SAJ Brăila. Până la orele prânzului, se înregistraseră între 140 şi 180 de apeluri la Ambulanţă, inclusiv un caz de lipotimie. Alte apeluri au fost redirecţionate către SMURD.

Cei mai mulţi pacienţi au fost brăileni cunoscuţi cu probleme grave de sănătate. Azi-dimineaţă, o femeie a făcut stop cardiac şi n-a mai putut fi salvată, alţi doi bolnavi găsindu-şi sfârşitul din pricina unor afecţiuni cronice.

Tot dimineaţă, pe Şoseaua Buzăului, în dreptul Pădurii Stejarul, un camion a lovit o Dacia Sandero. Din fericire, şoferul nu a fost grav rănit, pentru că avea pusă centura de siguranţă. Accidentul s-a produs din cauza unei căruţe nesemnalizate.

„Pacientul acuza dureri la gât, dar era pe picioarele lui. L-am transportat la spital, pentru investigaţii. A fost salvat de centura de siguranţă", ne-a precizat dr. Viorica Uscatu, director coordonator al SAJ Brăila.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite