UPDATE/Dramă la Brăila: Copil de opt ani, înghiţit de apele Dunării!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urmă cu o jumătate de oră, mama copilaşului a alertat lucrătorii Poliţiei de Frontieră, după ce a găst hăinuţele copilului pe mal, în zona ROMNAV.

Ora 15.51: Copilul care s-a înecat în această după amiază în Dunăre avea 7 ani. Îl chema Marian Ionuţ A. Băiatul s-a aruncat în apă, dar pentru că nu ştia să înnoate, nu a mai reuşit să iasă la suprafaţă. În acest moment, un echipaj al ISU format din patru subofiţeri îl caută pe băiat.

"Apa fiind foarte mică, curenţii sunt foarte mari şi ştim în ce parte l-au purtat curenţii", a declarat maiorul Ştefan Stoian, purtător de cuvânt al ISU Dunărea Brăila. Tot el a mai precizat că în momentul când s-a aruncat în apă, băiatul era însoţit de o fetiţă, care însă nu a păţit nimic. Copilul înnecat mai are doi fraţi în vârstă de doi, respectiv trei ani.

Ora 13.56: Concomitent, a fost sesizat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) şi IPJ Brăila, care au trimis oameni în zonă, în speranţa că băieţelul va fi găsit în viaţă.

„Am trimis un echipaj cu o barcă pneumatică, care să verifice malul Dunării şi zona în care a dispărut copilul, însă, aşa cum se întâmplă de fiecare dată, sunt şanse mici să fie găsit în viaţă. Am fost anunţaţi de către Poliţia de Frontieră, care, la rândul ei, a fost alertată de mama copilului. I-au găsit numai hainele pe mal, în zona ROMNAV", a precizat maiorul Ştefan Stoian, purtător de cuvânt al ISU „Dunărea" Brăila.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite