Dramă: Profesor brăilean, mort într-un tragic accident aproape de Hârşova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ionuţ Valentin Anghel, de 31 de ani, şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier produs, ieri dimineaţă, pe DN 2A, după ce Dacia în care se afla a fost lovită de o autoutilitară care a intrat pe contrasens.

Potrivit primeleor cercetări, conducătorul auto Valentin Bucurică, de 31 de ani, din localitatea prahoveană Plopeni, se afla la volanul autoutilitarei Mercedes cu numărul de înmatriculare PH-16-KAS, circulând dinspre Constanţa spre Hârşova, pe banda a doua.

Într-o curbă la dreapta, şoferul nu a adaptat viteza la condiţiile de trafic şi a pătruns pe contrasens, unde a lovit lateral autoturismul Dacia BR-14-MAF, condus regulamentar de Ionuţ Valentin Anghel. Profesorul urma sî susţină examen pentru gradul didactic II, la Constanţa.

În urma impactului, Dacia s-a răsturnat în afara carosabilului, iar şoferul a murit pe loc. Tânărul dispărut în tragicul accident a fost un apreciat profesor de limba română la Şcoala Generală Stăncuţa, judeţul Brăila. Prof. Anghel a lăsat în urmă o familie îndurerată (are un copilaş de câţiva anişori). Îl plâng, deopotrivă, copiii de la şcoala unde preda limba română, dar şi colegii care-l vor conduce pe ultimul drum.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite