De două ori dramă: După şase ore de căutări, poliţiştii au găsit o fetiţă surdo-mută moartă într-un lac de pe digul Brăila-Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Copilul în vârstă de patru ani a dispărut de acasă, din cartierul Pisc al municipiului Brăila. Părinţii, lipoveni, sărbătoreau Crăciunul şi au sesizat abia la ora 16.00 că fetiţa surdo-mută lipseşte.

  UPDATE/Mama şi tatăl fetiţei înecate în lacul de lângă dig sunt consiliaţi la această oră de psihologi

Poliţia a pus toate patrulele în alertă şi chiar a format echipaje speciale de la Dispăruţi, imediat ce a fost anunţată lipsa fetiţei de la domiciliu. Căutările au fost dificile mai ales că fetiţa n-a putut fi strigată fiindcă oamenii legii au fost informaţi că micuţa nu aude şi nu vorbeşte.

Abia după ora 22.00, la circa 2 kilometri de casă, a fost găsit cadavrul micuţei în lacul format la intrarea pe digul Brăila-Galaţi odată cu revărsările de anul trecut. Lacul îngheţase de numai câteva zile, iar pojghiţa de gheaţă era subţire. Pe acelaşi lac, la finele iernii trecute, doi copii au intrat în apă să se dea pe gheaţă şi numai unul a fost scos viu de acolo. 

"Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs nefericitul eveniment", ne-a declarat agent Camelia Bucur, de la Biroul de Presă al Poliţiei.

Se pune şi problema nesupravegherii minorei, fiindcă, spun gurile rele, se pare că părinţii s-au luat cu petrecerea şi cu licorile bahice şi au uitat de copil.

VOM REVENI.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite