Dosare penale "pe săturate" pentru lovire sau alte violenţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La sediul Poliţiei Municipiului Brăila s-a prezentat o brăileancă, care a reclamat că, în ziua de 7.05.2012, în jurul orei 12.00, în timp ce se afla pe strada Progresului, în faţa locuinţei sale, a fost lovită cu o coadă de mătură, peste picioare şi în zona capului, de nepotul acesteia, care locuieşte la aceeaşi adresă.

În urma loviturilor primite, partea vătămată a suferit leziuni care au necesitat pentru vindecare un număr de 3-5 zile de îngrijiri medicale.
Poliţiştii i-au întocmit agresorului dosar penal pentru lovire sau alte violenţe.

La orele 15.00, T.G. (61 de ani), din satul Măru-Roşu, oraşul Însurăţei, a reclamat la Poliţie că, în seara zilei de 24 ianuarie 2012, la orele 21.30, localnicul A.M. (44 de ani) l-a lovit cu un obiect contondent şi cu picioarele, în timp ce se afla la locuinţa acestuia, fapt pentru care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, fiind internat până în data de 29.01.2012.
În ziua de 10 mai a.c., acesta s-a prezentat la SJML Braila, unde a fost examinat, urmând a i se elibera certificatul medico-legal.
Poliţiştii au efectuat cercetări şi au întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violenţe.

La orele 18.30, M.S. (66 de ani), din oraşul Făurei, a reclamat la Poliţie că, în timp ce se deplasa pe strada Păcii către domiciliul său, a fost ameninţată şi lovită de localnicul V.M., care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii i-au întocmit agresorului dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi ameninţare.

În aceeaşi zi, la orele 20.30, G.A., din comuna Măxineni, a reclamat la Secţia 1 de Poliţie Rurală Brăila despre faptul că, fiica sa, în vârstă de 11 ani, a fost lovită de mătuşa ei, G.M. (34 de ani), în timp ce se deplasa pe strada Lalelelor din localitate.
Poliţiştii au efectuat cercetări şi au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite