Brăila: Dosare penale pentru şoferi fără permis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Brăila: Dosare penale pentru şoferi fără permis
Brăila: Dosare penale pentru şoferi fără permis

Agenţi din cadrul Poliţiei Oraşului Ianca, ce patrulau pe DN 2B, l-au depistat în trafic pe Daniel Ionel D., de 28 de ani, din municipiul Constanţa, în timp ce conducea autoturismul cu remorcă.

Agenţi din cadrul Poliţiei Oraşului Ianca, ce patrulau pe DN 2B, l-au depistat în trafic pe Daniel Ionel D., de 28 de ani, din municipiul Constanţa, în timp ce conducea autoturismul cu remorcă. Verificările efectuate au stabilit că autorizaţia de circulaţie provizorie a remorcii tractate era expirată, motiv pentru care constănţeanului i s-a întocmit dosar penal. Incidentul s-a petrecut vineri, 2 octombrie.

În aceeaşi zi, la orele 19.20, agenţii Postului de Poliţie Comunală Traian l-au depistat în trafic, pe DJ 255A – pe raza  localităţii Silistraru -, pe Valentin Octavian M., de 25 de ani. Originar din municipiul Constanţa, suspectul conducea autoturismul fără să fie posesor al permisului de conducere. Poliţiştii i-au întocmit dosar penal.
 
În noaptea de 2/3 octombrie 2009, ora 1.15, o patrulă mixtă formată din poliţişti şi jandarmi l-a depistat în trafic pe Adrian T., de 43 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un autoturism căruia îi expirase autorizaţia provizorie de circulaţie. Bărbatul, care se deplasa pe Bulevardul Dorobanţilor, s-a ales, de asemenea, cu dosar penal.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite