Doi escroci au lăsat un bătrân de 88 de ani fără banii de înmormântare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un octogenar de 88 de ani din comuna Berteştii de Jos, a reclamat la Poliţie faptul că un bărbat şi o femeie s-au prezentat la domiciliul lui şi s-au oferit să-i valorifice cupoanele de călătorie gratuite pe care bătrânul le primeşte ca pensionar

În fapt, bărbatul i-a oferit o bancnotă de 200 de lei pentru cupoane. Bătrânul a căutat într-un plic în care ţinea banii pregătiţi pentru ziua când va pleca la cele veşnice.

Numai că după ce a scotocit în el a constatat că nu avea să-i dea restul aşa că au mers împreună la magazinul din apropiere să schimbe banii, iar plicul cu restul de bani a rîmas în casă.

În acest timp, femeia a rămas în faţa imobilului. La întoarcere, după ce au plecat cei doi, victima a constatat că plicul în care se găăseau 5.600 lei nu mai era în casă.

Din datele furnizate de bătrân, poliţiştii au făcut portretele celor doi.

Bărbatul este în vârstă de 50-55 de ani, înalt de circa 1,80-1,85 metri, ten măsliniu, păr şaten, constituţie atletică, având în jurul gâtului tatuat un lănţişor cu cruciuliţă, iar femeia, de 20-25 de ani, înaltă de 1,55-1,60 metri, ten măsliniu, păr negru, constituţie astenică.

Aceştia se deplasau cu un autoturism „Opel Vectra", de culoare verde, cu numărul de înmatriculare IS-07-PCT, şi mai erau însoţiţi de încă 3 bărbaţi.


Poliţiştii care au efectuat cercetări, au întocmit dosar penal pentru furt, şi continuă verificările pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudicului cauzat.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite